T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MALATYA / YAZIHAN - Şehit Yunus Kıroğlan Ortaokulu

Kanun Ordusu Jandarma 185 Yaşında Temalı Resim Yarışması

Ülkemizdeki huzur ve güvenliğin sağlanması ve gerektiğinde yurt savunmasındaki aldığı ve alacağı görevlerde canını vermeye hazır olan fedakar personeli ile kurulduğu 1839 yılından bugüne kadar geçen 185 yılda vatanına ve ulusuna başarıyla hizmet eden Jandarma Genel Komutanlığımızın görev ve etkinliklerine dikkat çekmek maksadıyla ülke çapında “Kanun Ordusu Jandarma 185 Yaşında” konulu şiir yarışması başladı!

Jandarma Genel Komutanlığının, bu sene gerçekleştirilecek 185. Yıl Dönümü kutlamaları münasebetiyle düzenlenen şiir yarışması ile çocuklarımızın ve gençlerimizin, 185 yıldır görev yapan Kanun Ordusu Jandarma hakkındaki düşüncelerini kaleme almaları ve Jandarmanın kuruluş yıl dönümünde farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır.


İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle gerçekleştirilecek, detayları ekli şartnamede yer alan söz konusu yarışmanın öğrencilerimize duyurulması ve ilçenizde birinci seçilen eserlerin tutanak altına alınarak şartnamede belirtilen ekleriyle birlikte 24.05.2024 tarihine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi ( diğer tüm eserlerin de sergilenmek üzere ekleriyle birlikte gönderilmesi ) hususunda bilgilendirmedir.

 

  Şiir yarışması katılım şartlarına ve yarışma takvimine, aşağıda yer alan teknik şartname dosyasını indirerek ulaşabilirsiniz.    Yarışma Şartnamesi. 364 KB indir     

https://www.jandarma.gov.tr/kanun-ordusu-jandarma-185-yasinda-temali-siir-yarismasi-basladi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 10:22 - Görüntülenme: 63
Kaynak: https://www.jandarma.gov.tr/kanunordusujandarma185yasindatemalisiiryarismasibasladi
  Beğen | 0  kişi beğendi