MALATYA / YAZIHAN - Şehit Yunus Kıroğlan Ortaokulu

9. Kiminle Tanıştığınıza Dikkat Edin

10. Virüs Koruma Programınızı Güncel Tutun

Ara

YEŞİLAY'IN TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İÇİN HAZIRLADIĞI SUNUM, KİTAP, VİDEO, BROŞÜR, AFİŞ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.

Bu Sitede Teknoloji Bağımlılığı, Tütün Bağımlılığı ve Sağlıklı Yaşam İçin Ayrı Ayrı Sunum, Kitap, Video, Broşür ve Afişlere ulaşabilirsiniz.

Enerji Verimliliği

Enerji verimliliği, binalarda yaşam standardı ve hizmet kalitesinin, endüstriyel işletmelerde ise üretim kalitesi ve miktarının düşüşüne yol açmadan, birim veya ürün miktarı başına enerji tüketiminin azaltılmasıdır.

Enerji verimliliği politikaları, bir taraftan ekonomik büyüme ve sosyal kalkınma hedeflerinin sürdürülebilirliği ile doğrudan ilişkili olması diğer taraftan ise toplam sera gazı salımlarının azaltılmasında oynadığı kilit rol nedeniyle, hassasiyetle ele alınması gereken alanların başında gelmektedir.

Enerji tasarrufu ve verimliliği, enerji arz güvenliğinin sağlanması, dışa bağımlılık risklerinin azaltılması, çevrenin korunması ve iklim değişikliğine karşı mücadelenin etkinliğinin arttırılmasının sağlanması gibi 2023 yılı ulusal strateji hedeflerimizin ve enerji politikalarımızın en önemli bileşenlerinden biridir.

Ara

PISA 2022 Türkiye Raporu Yayımlandı PISA'nın sekizinci döngüsü olan PISA 2022'nin sonuçları OECD tarafından 5 Aralık 2023 tarihinde kamuoyuyla paylaşılmıştır. PISA 2022 verileri ile hazırlanan PISA 2022 Türkiye Raporu için tıklayınız.

Ekm

Türkiye Cumhuriyetini kurup bizlere armağan eden M. Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve cumhuriyetimizi korumak için canlarını feda eden şehitlerimizi saygıyla anıyor, Allah’tan rahmet diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 100. yaşı kutlu olsun.

Öğretmen ve Öğrencilerimizle Cumhuriyet Koşusu Yapıldı.

Ekm

Öğretmen ve Öğrencilerimizle,

Mustafa Kemal Atatürkün kendi sesinde Cumhuriyetin ilk yılları,

Cumhuriyet'in Kuruluş Hikayesini Kazım Özalp Anlatıyor_ İstanbul Valiliği 29 Ekim Özel Filmi,

Cnnturk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı geçmiş kutlamalardaki yılların özellikleri,

100.Yıl Marşları;

İşte O Bayrak görselli ve sesli videolar izlenmiştir.